Strategi

Att bygga ett produktvarumärke med internationella ambitioner är svårt och vi vet att alla bolag stöter på stora utmaningar på resans gång. Vi har gjort resan och kan därför vägleda entreprenörerna och företagsledarna i de stora och viktiga strategiska besluten kring utveckling, produktion, expansion och marknad.

Vår strategi är enkel: Vi investerar i varumärken och entreprenörer med höga ambitioner på tillväxt där vi ser att vi kan bidra både strategiskt och operativt i deras tillväxtresa. Tillsammans med våra entreprenörer sätter vi en långsiktig tillväxtstrategi och ser till att kapital finns för att genomföra den.

Organic Brands investerar i svenska entreprenörsdrivna produkt varumärken inom ekologiskt och hållbart. Vi äger, förvaltar och förvärvar aktier i företag där vi kan öka deras tillväxt och marknadsvärde genom att tillföra kapital samtidigt som vi strategiskt bidrar till att implementera nya digitala strategier. Bland Organic Brands innehav återfinns produktvarumärken inom hudvård, rawfoods och kosttillskott.

Läs mer om våra varumärken här